RATE
Adresa: Bulevar Mihaila Pupina 9
11070 BEOGRAD
Telefon:
011 3130 450 011 3130 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Faks:
Telefon:
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://profitim.com

Radno vreme

:
pon-pet: 9-20
sub: 9-15
Aktivnosti: Nekretnine - posredovanje
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O nama

Agencija PROFITIM je registrovana 2003.godine kao porodična firma. Trudimo se da radimo po standardima koji su korektni, profesionalni i važe za jedno uređeno društvo. Prihvatamo i primenjujemo sva pozitivna iskustva i naša i drugih agencija i preduzeća koja se bave posredovanjem u prometu nekretnina i sa njima sarađujemo u cilju stvaranja uslova i poboljšanja načina rada na tržištu nekretnina.

PROFITIM je član i jedan od osnivača Udruženja „KLASTER NEKRETNINE“ osnovano uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije www.klasternekretnine.gov.rs www.klasternekretnine.com i Grupacije posrednika u prometu nepokretnosti Srbije u Privrednoj komori Srbije kojom predsedava od njenog osnivanja 2011. godine www.pks.rs/gppn. Uz velike napore i odricanja učestvovali smo u kreiranju, predlaganju i usvajanju Zakona o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti i tako pokazali da posao kojim se bavimo želimo i možemo da podignemo na viši nivo.

PROFITIM posreduje kod kupovine, prodaje, najma, ili zamene nekretnine između kupca, odnosno stranke koja potražuje nekretninu, i prodavaca odnosno stranke koja otuđuje nekretninu.

Agencija će obaviti radnje radi prezentacije nekretnine na tržištu kako bi dovela u vezu prodavca i kupca, odnosno obavila usluge posredovanja. Smatra se da je agencija obavila osnovne usluge posredovanja kada je omogućila vezu između prodavca i kupca, odnosno vodila kupca u razgledanje nekretnine ili organizovala susret između kupca i prodavca radi pregovora za zaključenje kupoprodajnog ugovora.

Naša agencija nosi naziv PROFITIM i to joj u pravom smislu reči i pripada. Podrazumeva maksimalnu profesionalnu uslugu uz punu pravnu sigurnost, brzu i zadovoljavajuću prodaju i kupovinu nekretnine. Nećemo reći da smo najbolji, puštamo da rezultati govore za nas!

Pročitajte ceo tekst

Komentar / Oceni

RATE
Ovo preduzeće još uvek nema komentara, pošaljite svoju ocenu i pomozite drugima!

RATE

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Telefon:
011 3130 450 011 3130 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Faks:
Telefon:
Telefon:
RATE