Adresa: Bulevar Arsenija Čarnojevića 17/5, Novi Beograd
11131 Beograd, Srbija
Telefon:
011 2120 177 011 2120 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://www.adriabiro.com

Radno vreme

:
pon-pet: 8-16h
Aktivnosti: Poslovne usluge
Ključne reči: računovodstvene usluge, glavne knjige, evidencija, PDV i izrada obrazaca, Ugovor o delu, autorski ugovor, zakup, izrada završnog računa, poresko savetovanje
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O nama

Adria Biro DOO je privredno društvo osnovano sa ciljem da pruža kompletnu i kvalitetnu računovodstvenu uslugu malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima.

Usluge pružamo pod vođstvom diplomiranog ekonomiste sa zvanjem ovlašćenog računovođe koji poseduje višegodišnje iskustvo na poslovima finansija, računovodstva i poreskog savetovanja.

Svi naši klijenti su zadovoljni sa našom poslovnom saradnjom i uslugom, jer se sva dokumentacija koja se dostavi u knjigovodstvo redovno i ažurno knjiži u poslovne knjige.U svakom trenutku moguće je dobiti uvid u poslovanje vašeg preduzeća što je izuzetno važno za poslovni uspeh.

Redovno pratimo izmene u zakonima kroz stručnu literaturu i časopise što nam omogućava da na vreme obavestimo naše klijente o promenama koje slede.Koristimo usluge konsultatnih kuća i savetnike ministarstva finansija kako bismo mogli odgovoriti i na najsloženije probleme sa kojima se susrećete u poslovanju.


Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Telefon:
011 2120 177 011 2120 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon: