O nama

Objavljeno: 2.11.2020. 08:24

GALIOT RAČUNOVODSTVO je računovodstveni servis specijalizovan za knjigovodstvene, računovodstvene usluge, finansijsko i poresko savetovanje sa stalnom tendencijom razvoja i modernizacije u poslovanju.

Pored knjigovodstvenih i računovodstvenih  usluga u mogućnosti smo da našim klijentima pružimo i niz drugih usluga, kao što su razne administrativne usluge, e-banking preuzimanje pošte, virtualna kancelarija itd.

Osnovna načela su nam kvalitet, ažurnost, tačnost i pouzdanost, pa stoga nudimo usluge koje će, na najviši mogući način zadovoljiti potrebe klijenata.
Posedujemo stručan kadar, koji je svoje sposobnosti i radno iskustvo stekao u dugogodišnjem radu u računovodstvenom sektoru. Pored višegodišnjeg iskustva, posebnu pažnju poklanjamo kontinuiranoj edukaciji.Konstantno sarađujemo sa stručnjacima svih potrebnih profila. Od samog početka rada polagali smo na što bolji timski rad i trudimo se da na tom principu organizujemo rad i sa našim klijentima.

Računovodstvo predstavlja važan faktor u donošenju odluka u samom preduzeću. Svesni smo da nam se poveravaju odgovorni zadaci i  koliko su važne informacije koje dajemo našim klijentima, te je zato naš trud usmeren ka visokom nivou pouzdanosti, pri čemu smo u potpunosti kadrovski, tehnički i softverski osposobljeni za ispunjenje tog cilja, kao i stalnom unapređivanju naših usluga.

Usvojili smo svetski proveren metod sortiranja i odlaganja dokumenata.