RATE
Adresa: Bulevar Mihaila Pupina 165b
11070 Novi Beograd
Telefon:
011 3115 839 011 3115 ... - Kliknite za broj
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://www.vivio.rs

Radno vreme

:
pon-ned: 8-00h
Aktivnosti: Restoran, bar, kafić
Organizacija priredbi i manifestacija
Ključne reči: restoran, hrana, doručak, ručak, večera, kafa, piće
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

RESTORAN

Ušuškan među poslovnim zgradama poseduje prelepu baštu sa puno prirodnog zelenila nadkrivenom krošnjama drveća, tako da doprinosi relaksirajućoj i intimnoj atmosferi.

Posebno napominjemo činjenicu da su naše cene najpristupačnije u gradu, što će učiniti da potpuno opušteno uživate sa Vašom porodicom, prijateljima i poslovnim partnerima.

Jednostavan dizajn enterijera restorana VIVIO Meet&Eat je udoban i sveden, a prostor karakteriše minimalistički stil koji podseća na najbolje njujorške barove i restorane.

Veliki i veoma udoban šank, za kojim rade pravi profesionalci, jednom rečju velemajstori u pripremi kotela, u potpunosti opravdavaju poređenje sa njujorškim barovima i njihovim kvalitetom servisa.

Restoran VIVIO Meet&Eat ima najpovoljnije cene u gradu i savršenu gastronomsku ponudu i pruža Vam mogućnost , da u meniju izaberete mnoge vrhunske specijalitete iz najpoznatijih i najboljih nacionalnih svetskih kuhinja. Tradicionalna srpska kuhinja i kuvana dnevna jela su posebna remek dela na tanjiru.

Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Komentar / Oceni

RATE
Ovo preduzeće još uvek nema komentara, pošaljite svoju ocenu i pomozite drugima!

RATE

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Telefon:
011 3115 839 011 3115 ... - Kliknite za broj
Telefon:
RATE