Adresa: Migela Anhela Asturijasa 15
11000, Beograd
Mobilni telefon:
062 644 344 062 644 ... - Kliknite za broj
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://www.customerjourney.biz/

Radno vreme

:
Ponedeljak - Petak: 08:00 do 16:00
Subota: 09:00 do 14:00
Aktivnosti: Marketing
Ključne reči: agencija za digitalni marketing beograd - google ads - google oglašavanje - SEO optimizacija - copywriting - izrada sajta - web dizajn - studio za web dizajn - društvene mreže - oglašavanje na društvenim mrežama
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O nama

Customer Journey tim je iskusna i uigrana ekipa digitalaca sa međunarodnim iskustvom!

Duže od 10 godina pratimo ponašanje korisnika na sajtovima naših partnera, analizom prikupljenih podataka izdvojili smo marketing elemente koji stvaraju "woow" efekat kod posmatrača i motivišu ga da se poveže sa brendom i preuzme neku akciju. Ove elemente smo integrisali u prodajni levak i tako kreirali marketing Win-Win model koji može garantovati razvoj bilo kog biznis modela.

Naše Prednosti

  • Internacionalne kampanje -Vodimo internacionalne kampanje na 8+ svetskih jezika.
  • Iskustvo vredno milion dolaraNa različita oglašavanja naših partnera smo potrošili više od milion dolara i znamo koje strategije funkcionišu.
  • Vaš poslovni uspeh je naš krajnji cilj Naše strategije su usmerene na razvoj kompletnog biznisa. Bavimo se i integracijom novih proizvooda i usluga, ali i organizacijom prodaje.
  • Bez skrivenih troškovaGajimo transparentno poslovanje bez skrivenih troškova.
  • Win Win model Na osnovu dugogodišnjeg međunarodnog iskustva kreirali smo Win Win model ™ kojim obične internet posmatrače konvertujemo u lojalne kupce.
  • Besplatni saveti za početnikeBesplatno savetujemo početnike u njihovom digitalnom nastupu.
Nismo samo još jedna agencija

Ne bavimo se samo klasičnim online nastupima i oglašavanjem već kreiramo kompletno putovanje vašeg klijenta ka boljoj i srećnijoj budućnosti, ili rešenju problema koji može dobiti insvesticijom u vaš brend → od momenta kada je prvi put upoznao vaš brend online, preko njegove transformacije iz običnog posmatrača u vašeg lojalnog klijenta.

Vrednosti koje su se nekada plasirale korisniku danas ne izazivaju pažnju i ne podstiču ga na akciju. Kupci danas očekuju mnogo više od: "naš proizvod je najbolji", "klikni i kupi", "mi smo najpoznatiji" i slično. Danas kupci zahtevaju informaciju o rešenju svog problema i kako im im vaš brend, proizvod, usluga može promeniti život na bolje, ili učiniti ga srećnijim.

Mi smo inovativan marketing tim

Duže od decenije pratimo trendove, ponašanje domaćih i stranih korisnika na sajtovima naših partnera. Analizom prikupljenih podataka izdvojili smo marketing elemente koji stvaraju "wow" efekat kod posmatrača i motivišu ga da se poveže sa brendom i preuzme akciju (kontakt/kupovina). Ove elemente smo integrisali u svaki digitalni nastup i tako kreirali marketing Win Win model ™ koji garantuje razvoj svakog poslovnog poduhvata na duži rok.

Ovaj tim je već učestvovao u stvaranju biznisa od nekoliko miliona dolara. Jednoj, tada maloj, kompaniji iz oblasti medicine, za 5 godina saradnje doneli smo rast sa 20 na 150 zaposlenih i godišnji promet od 5 miliona USD.

Naša misija je veća od nas samih

Želimo da povećamo svest kompanijama u Srbiji o mogućnostima digitalnog marketinga, uvedemo internacionalne standarde u našoj branši i budemo prepoznatljivi po fokusu na krajnjeg potrošača odnosno vašeg klijenta.

Fokusom na krajnjeg potrošača u kompletnom digitalnom nastupu, uspevali smo da ubedimo čak i klijenta sa drugog kontinenta, da putuje u Srbiju na medicinsku uslugu našeg partnera u vrednosti od čak 30.000$. Zbog iskustva koje imamo, pružamo besplatne edukacije unutar kompanija o svim benefitima digitalnog marketinga i načinima koji mogu dovesti do razvoja kompletnog biznisa.

Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Mobilni telefon:
062 644 344 062 644 ... - Kliknite za broj
Telefon: