Adresa: Bulevar despota Stefana br. 64a
11060, Beograd
Telefon:
011 2751 683 011 2751 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://www.divisnekretnine.rs/

Radno vreme

:
ponedeljak-petak: 09:00-17:00
Aktivnosti: Nekretnine - posredovanje
Nekretnine - iznajmljivanje
Ključne reči: agencija za nekretnine beograd - prodaja stanova - prodaja kuca - izdavanje stanova - izdavanje kuca - izdavanje poslovnog prostora - prodaja poslovnog prostora - prodaja placa
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O nama

Kada je u pitanju prodaja nekretnina još od osnivanja 2012.godine, agencija DIVIS se može pohvaliti izuzetnim timom stručnjaka, kao i efikasnom i pouzdanom uslugom.
Naša agencija za nekretnine u svojoj ponudi ima preko 1000 različitih vrsta nepokretnosti, čiju prodaju realizujemo savremenim načinima oglašavanja putem portala, oglasnika, ali i zahvaljujući velikoj zastupljenosti na društvenim mrežama.

Na sajtu agencije vrlo lako možete pronaći različite tipove nepokretnosti, a specijalnost su nam nekretnine u Beogradu. Ponudu neprestano širimo kroz različite lokacije u gradu, tako da ćete uvek moći da pronađete najbolje stanove za prodaju na teritoriji Vračara, Starog grada, Zvezdare, Novog Beograda, ali i na ostalim gradskim opštinama. Bilo da je u pitanju zemljište za izgradnju porodične kuće ili poslovno-stambene zgrade, stan u novogradnji, salonski stan, renovirani ili stanovi za renoviranje, DIVIS agencija konstantno radi na tome da potrebe svih njenih klijenata budu zadovoljene.

U Divis timu imate potpunu podršku mladih, dinamičnih i profesionalnih agenata nekretnina, konsultanata, pravnika, ekonomista, fotografa, arhitekata i dizajnera enterijera.

Pouzdano, sigurno i u najkraćem mogućem roku pružamo vam usluge posredovanja pri kupoprodaji i izdavanju nepokretnosti, usluge iz oblasti investicionog konsaltinga , kao i pravne usluge iz oblasti posredovanja uz saradnju sa advokatskim kancelarijama Jakovljević i Krnić.

Pružamo i usluge projektovanja na vašem zemljištu, projektovanja i uređenja enterijera, kao i savetovanja iz pomenutih oblasti. Divis vam obezbeđuje kompletan servis.

Kontaktirajte Vaš Divis tim.

DIVIS TIM JE DRUGAČIJI.

PONUDA OD PREKO HILJADU NEPOKRETNOSTI

Stanovi, kuće, placevi, farme, poslovni i privredni objekti. Zahvaljujući velikom broju nepokretnosti u našoj ponudi dajemo vam jedinstven uvid u tržište nekretnina u Beogradu i Srbiji.

DIVIS STRUČNI TIM

Ukoliko kupujete ili prodajete nepokretnost, ako vam je potrebna stručna pomoc oko kompletiranja vaše imovinske dokumentacije, pravni savet advokata ili saveti arhitekte ili dizajnera enterijera, usluge projektovanja ili uredjenja spoljašnjeg i unutrašnjeg prostora, kontaktirajte nas!

SARADNJA SA BANKAMA

Ostvarili smo uspešnu saradnju sa Credit Agricole bankom, UniCredit bankom, Raiffeisen bankom, OTP Bankom, Vojvođanskom bankom, Sberbank, bankama sa najpovoljnijim uslovima stambenog kreditiranja u Srbiji. Zahvaljujući toj saradnji vama, našim klijentima, pojednostavljuje se I ubrzava procedura dobijanja stambenog kredita.

SAJT

Na našem sajtu koji se dnevno ažurira, omogućili smo vam da se na jednostavan i brz način upoznate sa našom ponudom, kontaktirate sa bankama sa kojima imamo saradnju, dobijete savete od naših agenata, pravnika, ahitekti, dizajnera, kao i pristup velikom broju korisnih informacija koje su vam neophodne prilikom kupoprodaje nepokretnosti.

BLOG, SAVETI, IDEJE, NOVOSTI, RAZMIŠLJANJA

Pišemo za vas o temama iz oblasti kojima se bavimo: od stanja na tržištu nepokretnosti, preko različitih izazova koji vas čekaju pri kupoprodaji nekretnina, pa do saveta za uredjenje vašeg doma.

FOTOGRAFIJA

Da bi učinili efikasnijom kupoprodaju nepokretnosti, imamo profesionalne fotografe koji će pomoću precizne fotografije dati potpuniju informaciju kupcu o nekretnini.

Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Telefon:
011 2751 683 011 2751 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon: