Adresa: Takovska 12, 3. sprat, ulaz opštine Palilula
11131 Beograd, Srbija
Telefon:
011 3247 143 011 3247 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://www.softline.rs

Radno vreme

:
pon-pet: 9-21:30h sub: 10-14h
Aktivnosti: Software
Ključne reči: grafički dizajn, veb dizajn, adobe Photoshop, Adobe Illustrator, SEO optimizacija sajta, education, softline education, autodesk, autocad, maya, revit, inventor, civil 3D
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O nama

U SOFTLINE EDUKATIVNOM CENTRU

Učite od najboljih sertifikovanih instruktora i steknite međunarodne priznate diplome u Softline Autorizovanom Trening i Sertifikacionom Centru.


U centru Softline, koji je ZVANIČNI predstavnik za obuke, polaganja i izdavanje sertifikata za ADOBE, AUTODESK, MICROSOFT, kroz CERTIPORT ISPITNI CENTAR, možete slušati obuke kod instruktora koji su imali najviše AUTODESK, ADOBE i MICROSOFT OBUKA i koji su za skoro dve decenije obučili oko 1000 domaćih i stranih preduzeća, veliki broj državnih institucija, kao i nekoliko desetina hiljada pojedinaca iz Srbije i inostranstva.

Učite od predavača koji su obučavali zaposlene Telekoma, Telenora, Vip-a, NIS-a, EPS-a, Energoprojekta, CIP-a, Koridora, IKEA-e, HAYAT-a, LIDL-a, SIEMENS-a, BOSCH-a, DELTA-e, POŠTE, raznih banaka, ministarstava, komunalnih preduzeća, opština, fakulteta, studenata i učenika, kao i mnogobrojnih nezaposlenih koji su poslati preko Nacionalne službe za zapošljavanje na prekvalifikacije i dokvalifikacije u SOFTLINE.

OBUKE za AUTODESK CAD & BIM, Media & Entertainment, ADOBE WEB & GRAFIČKI DIZAJN, MICROSOFT OFFICE, PROGRAMIRANJE, knjigovodstvo, strani jezici, PC servis, WordPress, SEO, HTML & CSS, pravljenje igrica za Android i iPhone u Flash-u i još mnogo toga.

Ukoliko niste sigurni posavetovaćemo Vas koje obuke su vam potrebne u zavisnosti od stuke ili interesovanja. Dopustite da naši vrhunski predavači promene Vaš život na bolje.

Odluka je na Vama.


Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Telefon:
011 3247 143 011 3247 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon: