Adresa: 33 Čarlija Čaplina, Palilula
Beograd
Telefon:
011 4078 204, 011 4078 205 011 4078 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://www.instantsystem.rs

Radno vreme

:
pon-pet: 9-17h sub 9-14h
Aktivnosti: Štampa i štamparije
Grafika - materijal, oprema i usluge
Ključne reči: digitalna štamparija palilula, grafičke usluge palilula, štampa palilula, digitalna štampa palilula, štampa knjiga palilula
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O nama

Preduzeće Instant System sa sedištem u Beogradu prisutno je na polju grafičkih usluga od 2006. godine, gde smo za sve ove godine stekli poverenje više od stotinu domaćih i inostranih klijenata.

Nudimo širok izbor grafičkih usluga vezanih za digitalnu štampu malog i velikog formata i ofset štampu poput kataloga, brošura, letaka, plakata, drugog reklamnog i marketinškog materijala, slika, personalizovanog materijala za štampu. Sistem „knjiga na zahtev“, štampanje knjiga po porudžbini je zanimljiv izdavačima jer eliminiše potrebu za vođenjem zaliha i neprodajom kopija. Podržavamo same autore koji bi želeli da objavljuju knjige u produkciji „samizdat“, što znači da se sami objavljuju.

Posebno želimo da istaknemo da saradnju zasnivamo na modelu “stvaramo i kreiramo zajedno” kako bi ponuda bila u skladu sa stilom i načinom poslovanja Vaše kompanije. Instant System štamparija profesionalno i efikasno ispunjava sve zahteve klijenata – od uobličavanja ideje, preko pripreme za štampu, izrade materijala, do mogućnosti dostave na tražene adrese. Naš stručni i iskusni tim spremno odgovara i na specifične zahteve koji se odnose na izbor materijala, doradu i poštovanje dogovorenih rokova.

Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Telefon:
011 4078 204, 011 4078 205 011 4078 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon:
Telefon: