RATE

Kupovina nekretnina

Objavljeno: 29.10.2020. 23:18

Advokatski tim sa dugogodišnjim iskustvom je zadužen za proveru dokumentacije, izradu predugovora i kupoprodajnih ugovora, kao i davanje pravnih saveta, a svaki novozaposleni agent pohađa kako pravnu, tako i marketinšku obuku uz pomoć i podršku naših već afirmisanih agenata.

„Panorama nekretnine“ omogućuje svojim agentima da kontinuirano rade na samousavršavanju pohađajući seminare i međunarodne sajmove nekretnina, a svakog novog agenta ekstenzivno priprema za polaganje licence.

Našim klijentima nudimo preciznu i stručno odrađenu procenu i prezentaciju njihove nekretnine na tržištu nepokretnosti, pri čemu se naš tim služi inovativnim i najnovijim tehničkim metodama prilikom određivanja solucije za svakog našeg klijenta.

Nepokretnosti oglašavamo u više različitih, kako štampanih, tako i elektronskih medija gde se prezentacija svih naših nekretnina svakodnevno ažurira.
Podaci o svim nepokretnostima koje nudimo mogu se pronaći i na našem sajtu, koji je jedan od najposećenijih sajtova za nekretnine na našem području.

Ako kupujete ili prodajete nekretnine, pozovite nas ili dođite lično i naš tim će Vam izaći u susret.

RATE