Adresa: Višegradska 1/14, Savski venac
11131 Beograd, Srbija
Telefon:
011 4036 072 011 4036 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://www.cmsracunovodstvo.rs/

Radno vreme

:
pon-pet: 9-17h
Aktivnosti: Računovodstvene usluge
Poslovne usluge
Ključne reči: poslovno savetovanje, obračun zarada, računovodstvo, prevodilačke usluge, kurirske usluge
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O nama

Društvo CMS Računovodstvo je specijalizovano za računovodstvo i prateće usluge s ponudom u potpunosti prilagođenom potrebama klijenata. Naši klijenti su kako preduzetnici i mala društva tako i velike kompanije. U skladu sa potrebama i zahtevima klijenata pratimo sve poslovne procese od samog početka poslovanja.

Posebnu pažnju posvećujemo procesu digitalizacije, kreirajući sistem koji omogućava efikasniju komunikaciju i brže rešavanje zahteva.

Na ovaj način ubrzavamo naš rad, a klijentima nudimo kompletna rešenja na jednom mestu.

Višegodišnje iskustvo i stručnost u obavljanju računovodstvenih poslova upotpunili smo saradnjom sa advokatskom kancelarijom kako bi u potpunosti ispratili zakone koji se odnose na privredu i radno-pravne odnose.

Cilj nam je da svojom stručnošću i iskustvom u oblastima računovodstva, knjigovodstva, procesa osnivanja i likvidacije privrednog društva, kao i obračuna zarada, doprinesemo vašem bržem, jednostavnijem i efikasnijem poslovanju sa fokusom na uštedu vremena i novca.

Poverenje naših klijenata smo stekli lojalnim i profesionalnim poslovnim odnosom, jer je obostrano zadovoljstvo ključ profitabilnog uspeha.

Malim kompanijama pristupamo sa podjednakom posvećenošću kao i velikim korporacijama, jer je vaš napredak i naša satisfakcija.


Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Telefon:
011 4036 072 011 4036 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon: