Adresa: Svetogorska 7l/2, Stari grad
Beograd, Srbija
Telefon:
064 0459 699 064 0459 ... - Kliknite za broj
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://www.optimuspro.rs

Radno vreme

:
pon-pet: 9-17h sub: 10-14h
Aktivnosti: Internet
Marketing
Računari
Ključne reči: google ads - SEO optimizacija - copywriting - redizajn - izrada sajta - web dizajn - studio za web dizajn - studio za programiranje
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O nama

Kao što dobro žurku bez lepe devojke nije moguće zamisliti, moderno poslovanje danas ne može prosperirati bez prisustva na internetu.

A tamo Vas čekaju i Vaši potencijalni klijenti, pa bi trebalo da budete i Vi, Vaše usluge i proizvodi. Više nije samo važno imati sajt, već je neophodno da i taj sajt stvori jaku reputaciju, veću vidiljvost i bolju pozicioniranost preduzeća na internetu. To zahteva toplu šoljicu kafe u prijatnom ambijentu kafica gde ćemo udruženim snagama postići konstruktivnu razmenu ideja i mogućnosti. Na ugovarenom inicijalnom sastanaku zajedno pronalazimo adekvatna rešenja u dizajnerskom i funkcionalnom smislu.

Copywriting, SEO optimizacija, redizajn, izrada websajta, digitalni marketing... Pokrivamo sve usluge za vas.

Ukoliko Vaš stari sajt nije vise ,,in”, prevazidjen je i ne trči pobednicku trku sa Vašim konkurentima, ili mislite da je vreme za obično „online osvežavanje“, mi smo tu da za Vas uradimo kompletan redizajn sajta počevši od logoa, slogana firme do kompletnog izgleda, i to u najkraćem mogućem roku.

Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Telefon:
064 0459 699 064 0459 ... - Kliknite za broj
Telefon: