Adresa: Ustanička 141
11000, Beograd
Mobilni telefon:
065 4030 189 065 4030 ... - Kliknite za broj
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://www.oktopaz.com/
Aktivnosti: Projektovanje
Poslovne usluge
Ključne reči: konsultant za upravljanje projektima - inženjerstvo i projektovanje - strucni nadzor - tehnički pregled i prijem - koordinacija bezbednosti i zdravlja na radu - supervizija projektnog finansiranja
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O nama

Više od 11 godina smo pouzdan partner i zastupnik međunarodnih kompanija, investitora, banaka i fondova u oblasti izgradnje nekretnina. Znanje, iskustvo i inovativnost naših vodećih inženjera, izbrušeni radom na velikim međunarodnim projektima, oblikuju prepoznatljivu stručnost Oktopaza.

Angažujući Oktopaz, klijent ostvaruje merljive dobitke, a najznačajniji su sledeći:

  • Finansijska ušteda -  Troškovi investicije se minimizuju, posebno radom u fazi projektovanja.
  • Visok kvalitet radova -  Svi standardi kvaliteta na konkretnom projektu se zadovoljavaju.
  • Rokovi radova se dostižu -  Tako se objekti pravovremeno puštaju u rad.
Misija Oktopaza je da bude pouzdan partner klijentima, dodajući vrednost planiranju, izgradnji i održavanju nekretnina. Vizija Oktopaza je da znanje, iskustvo i inovativnost njegovih stručnjaka doprinose ne samo uspehu klijenata, već i razvoju ekološke i društvene svesti.

Sve što radimo, uključujući odnos sa našim klijentima, partnerima, dobavljačima i zajednicama u kojima radimo, prožimaju naše vrednosti:
  • Integritet -  Pridržavamo se najviših profesionalnih i etičkih standarda, ostvarujući i negujući dugoročne poslovne odnose.
  • Bezbednost na prvom mestu -  Iznad svega vodimo računa o ljudima i životnoj sredini.
  • Orijentacija na klijenta -  Pažljivo saslušamo klijenta, analiziramo zahteve, otklanjamo njegove nedoumice i pronalazimo rešenja.
Tim stručnjaka Oktopaza obuhvata pun spektar disciplina neophodnih za izgradnju i održavanje nekretnina: arhitektura, građevinski materijali i konstrukcije, instalaterski radovi (vodovod i kanalizacija, električne i mašinske instalacije), protivpožarna bezbednost, energetska efikasnost, tehnologija, spoljno uređenje i saobraćaj, upravljanje vodama, projektno finansiranje, bezbednost i zdravlje na radu itd.

Naše duboko poznavanje tržišta proističe iz dugogodišnjeg rada u oblasti izgradnje nekretnina, primene međunarodnih standarda u skladu sa lokalnim zahtevima i neprekidnog praćenja važećih propisa u Srbiji.

Industrijski objekti su naša strast, dok ostale vrste nekretnina dele prvo mesto na listi dobitaka koje ostvarujemo za naše klijente.

Portfolio naših usluga je upravljanje projektima (od ocene i izbora lokacije, te izrade koncepta, do upotrebne dozvole), stručni (građevinski) nadzor (nad izgradnjom, opremanjem i puštanjem u rad), svestrana analiza nekretnine (due diligence), upravljanje projektovanjem i tehnička kontrola, tehnički prijem, koordinacija bezbednosti i zdravlja na radu i supervizija projektnog finansiranja.

Prilagodljiva organizacija Oktopaza osigurava pronalaženje i isporuku rešenja po meri njegovih klijenata. Spremni smo da se u potpunosti posvetimo osobenostima svakog projekta i da saglasno obezbedimo strategiju, podršku i partnerstvo našim klijentima u najkraćem roku.

Naše konkurentske prednosti
  • Pouzdanost i poverenje - Klijenti koji saradnju s nama započnu na jednom projektu, nastavljaju je na projektima koji slede.
  • Izuzetno poznavanje tržišta - Ovo znači ispravnost i pravovremenost donetih odluka.
  • Prilagodljivost -  Tako se postižu rešenja po meri naših klijenata.
  • Najbolji odnos cena-kvalitet.

Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Mobilni telefon:
065 4030 189 065 4030 ... - Kliknite za broj
Telefon: