Adresa: Paunova 24, Voždovac
Beograd, Serbia
Telefon:
064 2142 800 064 2142 ... - Kliknite za broj
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://www.kapetanovakuhinja.rs

Radno vreme

:
pon-sub: 8-20h ned: 8-15h
Aktivnosti: Restoran, bar, kafić
Ketering, kućna dostava hrane
Ključne reči: kapetanova kuhinja, kuhinja, centar za ispitivanje namirnica, nutricionizam, ketering, transport hrane, kuhinja
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O nama

KAPETANOVU KUHINJU sačinjava grupa profesionalaca iz visokog hotelijerstva sa višegodišnjim međunarodnim iskustvom. Danas i sami ostvareni kao roditelji, a vođeni željom da svoje iskustvo primene u svojoj zemlji, došli su na ideju da osnivanjem sopstvene ketering kuće akcenat stave na najmlađe u cilju razvijanja zdravih i pravilnih navika u ishrani.

Deo tima KAPETANOVE KUHINJE je i nutricionista sa osnovnim zadatkom da na dnevnom nivou osmisli izbalansiranu ishranu za pravilan razvoj naših mališana, kao i pedagog koji ostvaruje komunikaciju sa vrtićima i osluškuje potrebe dece i roditelja.

Profesionaln usliga keteringa sadržava keetering za venčanja, svadbe i slave, ketering za dečije rođendane i igraonice i ketering za vrtiće.

Naša misija je da svakog dana vašoj deci pružimo kvalitetne obroke koji su napravljeni od svežih i zdravih namirnica.

Svi iz KAPETANOVE KUHINJE trude se da dečiji obroci budu na prvom mestu zdravstveno bezbedni, raznovrsni, prijatnog izgleda, ali i da budu polazna osnova za usvajanje zdravih navika.

Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Telefon:
064 2142 800 064 2142 ... - Kliknite za broj
Telefon: