RATE
Adresa: Cara Dušana
11080 Zemun
Telefon:
011 2614 714 011 2614 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Faks:
Telefon:
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://www.zlatnikhall.info

Radno vreme

:
neograniceno
Aktivnosti: Restorani za svadbe
Ketering, kućna dostava hrane
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

ZLATNIK HALL- Sala za proslave

Novootvorena sala za proslave Zlatnik hall nalazi se u ulici cara Dušana 266, u Zemunu, neposredno blizu raskrsnice izmedju Zemuna i naselja Galenika.

Moderno uredjen prostor, oplemenjen sofisticiranim detaljima, sastoji se od sale kapaciteta od 150 do 420 mesta, posebnog apartmana za predah mladenaca i decije igraonice. Prostor raspolaže sopstvenom kuhinjom od 300m2, gde se vrši priprema kompletnog posluženja za potrebe proslava, cime je obezbedjen maksimalan kvalitet i svežina serviranog menu-a.

Prostran parking se nalazi oko celog objekta i na raspolaganju je našim gostima.   

Nenamtljiv enterijer Zlatnik hall-a, cini ga univerzalnim mestom, pogodnim za sve vrste privatnih i korporativnih manifestacija, promocija, modnih revija i dr.vrsta skupova, a buduci da raspolaze i svom potrebnom tehničkom opremom, odlican je izbor i za seminare, treninge i stručna predavanja.

Ukoliko se za Zlatnik hall opredelite kako biste u glamuroznom ambijentu izgovorili svoje "sudbonosno DA", dobijate od nas POKLON- prvu bracnu noc u hotelu Zlatnik.

Kako bi Vaše privatno ili poslovno slavlje ostalo zapamćeno po jedinstvenom prostoru, prijatnoj i toploj atmosferi, besprekornoj organizaciji i vrhunskom posluženju, bez bojazni dodjite u Zlatnik hall i moćićete da budete nasmejan domaćin i zadovoljan gost !                       

Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Komentar / Oceni

RATE
Ovo preduzeće još uvek nema komentara, pošaljite svoju ocenu i pomozite drugima!

RATE

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Telefon:
011 2614 714 011 2614 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Faks:
Telefon:
Telefon:
RATE