Adresa: Smederevski put 22đ, Zvezdara
11131 Beograd, Srbija
Telefon:
011 3475 870 011 3475 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://www.luka.co.rs

Radno vreme

:
pon-pet: 7:30-15:30h
Aktivnosti: Bebi oprema
Ključne reči: bebi dušeci, luka line, dušeci, ortopedik, lux-medikot, memo, memoflex, dušeci za kolevke, dušeci za prenosive krevece
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O nama

Počeli smo kao zanatska radnja LUKA i sa ponosom možemo reći prerasli u kompaniju koja se već dugi niz godina bavi proizvodnjom bebi dušeka.

Osnovno je da dušek predstavlja potporu koja podržava delove tela koji su nam teški, a to su ramena i kukovi. U tom delu se najviše oblikuje prema nama - da bi noge, ruke i leđa ostali ravni. Kada ležimo, kičma treba da bude na isti način oblikovana kao kada stojimo. U skladu sa opredeljenima najpoznatijih proizvođača na svetu, proizvodimo vrhunske proizvode sa ispunom od različitih vrsta SKY CELL pena ili kombinacije pena sa visokokvalitetnim Bonnell oprugama.

Naš asortiman proizvoda sastoji se od: dušeka sa žičanim jezgrom, dušeka bez žičanog jezgra, dušeka sa lateks jezgrom, dušeka za kolevke, dušeka za prenosive krevece.

Dobar dušek treba da bude udoban i prijatan za spavanje. Presvlaka dušeka mora biti antialergijska, prijatna na dodir. Dušek mora da traje dugo, bez oštećenja i deformacija, nepromenjenih svojstava i u svom prvobitnom obliku.

Sobzirom na činjenicu da su naši potrošači naši najmlađi, kao i to da u njihovom uzrastu dolazi do formiranja muskulature, pravilnog držanja tela i sveukupnog psiho-fizičkog rasta i razvoja. U skladu sa tim, treba posvetiti pažnju izboru dušeka !


POSTOJI LI IŠTA VAŽNIJE OD ZDRAVLJA I PRAVILNOG RAZVOJA NAŠE DECE!


Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Telefon:
011 3475 870 011 3475 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon: