Adresa: Glasinačka 8, Zvezdara
11000 Beograd
Telefon:
011 3477 323, 011 3477 324 011 3477 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://www.detektivskaagencija.net

Radno vreme

:
Otvoreno: 00:00-24:00h
Aktivnosti: Obezbeđenje i detektivske usluge
Ključne reči: detektivska agencija, agencija za obezbedjenje, forenzika telefona, usluge praćenja, usluge obezbedjenja
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O nama

DETEKTIVSKA AGENCIJA I POLIGRAF SEGURIDAD BEOGRAD

Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd pruža pruža detektivske usluge na teritoriji cele Srbije. Sedište agencije je u Beogradu, ali osim Beograda pružamo detektivske usluge u svim gradovima i mestima u Srbiji.

Preduzeće za detektivske usluge i korporativnu bezbednost Seguridad d.o.o. Beograd osnovano je 2015. godine sa ciljem pružanja istražnih usluga pravnim i fizičkim licima na najvišem profesionalnom nivou.

Mi smo licencirana firma za pružanje detektivskih usluga od strane MUP-a Republike Srbije.

Tim detektivske agencije Seguridad sastoji se isključivo od iskusnih detektiva i visoko kvalifikovanih lica koji su specijalizovani za jedno ili više područja, što nam omogućava da ponudimo široki spektar detektivskih usluga.

Otkrivanje prevara i preljube, potraga za licima koja se kriju, pronalaženje dužnika, istraga pretnji, ucena, uznemiravanja, nadzor lica i dece, provera poslovnih partnera i zaposlenih, potraga za nestalim licima, poligrafsko testiranje, forenzika telefona, bezbednosni konsalting… Ovo su samo neke od detektivskih usluga koje pruža Detektivska agencija Seguridad, a o kojima možete pročitati vise na našoj web stranici.Detektivska agencija Seguridad Beograd.


Poligraf – poligrafsko testiranje

Poligraf registruje simptome koji nastaju kao posledica promene u unutrašnjim funkcijama organizma. Poligrafsko testiranje – ispitivanje je u domenu primenjene psihologije s obzirom na to da je detektor laži čisto psihološki test.

Poligraf aparat meri intenzitet emocija na osnovu praćenja promena disanja, pulsa, krvnog pritiska i psihogalvanskog refleksa (elektroprovodljivost kože).

Usluga poligrafskog testiranja u našoj Agenciji poverena je Slobodanu Zečeviću koji ima više od 35 godina staža i prakse u Kriminalističkoj Upravi Policije MUP-a Beograd, gde je radio na poligrafskom ispitivanju.


Usluge poligrafskog testiranja:

Sumnja u neverstvo
Poligrafsko testiranje kandidata za posao
Poligrafsko testiranje zaposlenih
Kradje i prevare
Za vise informacija o poligrafu I poligrafskom testiranju posetite našu web stranicu www.poligrafbeograd.co.rs


Protivprislušni pregled prostorija – otkrivanje prisluškivača

Protivprislušni pregled prostora odnosi se na metode provere i zaštite od tehničkog ili elektronskog nadzora. Način na koji radimo protivprislušni pregled poslovnih prostorija, kancelarija, stanova, vikendica, sala za sastanke i automobila sastoji se od analize spektra radio frekvencija (RF), detekcije elektronskih uređaja i fizičke provere, a sve u cilju pronalaženja i uklanjanja prislušnih uređaja “bubica” i skrivenih video kamera.

Pružamo uslugu otkrivanja prislušnih uređaja i uređaja za prikriveni video nadzor pravnim i fizičkim licima, za sve vrste prostorija kao što su poslovni prostori, kancelarije, sale za sastanke, kuće, stanovi, vozila, vikendice i slično.

Više informacija o protivprišlušnom pregledu prostora I otkrivanju prislušnih uređaja možete pročitati na našoj web stranici www.otkrivanje-prisluskivaca.co.rsForenzika mobilnih telefona – vraćanje podataka

Pružamo uslugu forenzike mobilnih telefona, sa mogućnošću uspešnog spasavanja podataka – data recovery (kontakata, fotografija, datoteka, SMSa, itd) iz svih vrsta Smartphone uređaja (iPhone i Android). Ukoliko Vam je telefon pokvaren, oštećen ili ste izbrisali kontakte ili podatke, u većini slučajeva ćemo ih uspešno spasiti.

Usluge forenzike mobilnih telefona

Vraćanje obrisanih podataka sa mobilnog telefona
Spasavanje podataka sa mobilnog telefona
Trajno brisanje podataka iz telefona
Otkrivanje špijunskih softvera u mobilnim telefonima
Više o uslugama forenzike mobilnih podataka, vraćanja izbrisanih podataka sa telefona, trajnog brisanja podataka možete pročitati na www.forenzika-telefona.co.rs


Otkrivanje špijunskih softvera u mobilnim telefonima

Zabrinuti ste da li Vam neko prisluškuje mobilni telefon, sumnjate da neko sluša sve što izgovorite ili pročita sve što napišete ili vidi sve pošaljete na radnom mestu, kod kuće, u automobilu ili dok ste sa prijateljima ili društvom?

Uz pomoć našeg programa otkrićemo da li se špijunski softver nalazi u Vašem telefonu i na taj naćin otkloniti ili potvrditi Vaše sumnje da Vam se telefon prisluškuje. Ukoliko ustanovimo da je instaliran spy softver na Vaš telefon, uklanjamo isti iz sistema telefona tako da odmah možete nastaviti koristiti taj telefon.

Ukoliko sumnjate da vam prisluškuju mobilni telefon obratite nam se sa punim poverenjem I mi ćemo proveriti vaš telefon. Više o otkrivanju I uklanjanju špijunskih softvera sa telefona pročitajte na našoj web stranici www.spijunski-softveri.com


Ako smatrate da Vam možemo pomoći prikupljanjem informacija, utvrđivanjem verodostojnosti određenih Vaših sumnji, uslugom poligrafskog testiranja, protivprislušnim pregledom, forenzikom telefona i računara ili na bilo koji drugi način, stojimo Vam na raspolaganju.

Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Telefon:
011 3477 323, 011 3477 324 011 3477 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon:
Telefon: