Adresa: Janka Veselinovića 26
21000, Novi Sad
Mobilni telefon:
063 7248 237 063 7248 ... - Kliknite za broj
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://holistic-digital.com/sr/

Radno vreme

:
Ponedeljak-Petak: 09-17h
Aktivnosti: Marketing
Ključne reči: agencija za digitalni marketing novi sad - seo optimizacija - izrada aplikacija - drustvene mreze - web dizajn - ppc - digitalna marketinska agencija novi sad - softverska agencija novi sad
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O nama

Softversku i digitalnu markentinšku agenciju Holistic Digital Solutions čine pojedinci koji su različiti po mnogo čemu. Volimo različitu muziku, imamo različite navike i hobije, razmišljamo na drugačiji način. Međutim, jedna stvar nam je zajednička. Koristimo znanje i iskustvo da unapredimo online nastup svojih klijenata. Ta jedna stvar stavlja pod isto okrilje sve naše različitosti i čini nas povezanima u želji da opravdamo poverenje svih onih koji su nam ga poklonili.

Na uspehe naših klijenata gledamo kao da su naši, i zato se trudimo da svaki dogovoreni projekat bude ispoštovan i da najbolji mogući rezultat. Znamo da je za napredak potrebno znanje, vreme i trud, i uvek se iznova radujemo kada sebi podignemo kriterijume kvaliteta za stepenik više. Jer, progres u znanju i maksimalna posvećenost klijentima je ono što nam je primarno, a klijenti to umeju da prepoznaju. Pogledajte na našem sajtu ko nam je poklonio svoje poverenje!

Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Mobilni telefon:
063 7248 237 063 7248 ... - Kliknite za broj
Telefon: