RATE
Adresa: Lukijana Mušickog 11
21000 NOVI SAD
Telefon:
021 4722 624 021 4722 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://www.finansijskibiro.com/

Radno vreme

:
ponedeljak-petak: 08-16h
Aktivnosti: Poslovne usluge
Računovodstvene usluge
Marketing
Ključne reči: knjigovodstvene usluge - izrada web sajtova - seo optimizacija - knjigovodstveni program - logo dizajn - izrada internet prodavnice - web marketing - konvertor valuta
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O nama

Finansijski biro D.O.O. je firma registrovana za softverske i računovodstvene usluge.

Osnovani 1993. godine prvobitno kao preduzetnička radnja, da bismo konstantnim unapređivanjem i razvojem prerasli i preregistrovali se u D.O.O.
Kao firma koja je skoro tri decenije prisutna na tržištu, sa velikim brojem korisnika različitih profila, kako do sada tako i u budućnosti trudićemo se da sa tendencijom stalnog napredovanja i usavršavanja prateći svetske tokove u ovoj oblasti pružimo klijentima kvalitetnu, savremenu, tačnu i brzu uslugu. Trudimo se da svojim radom postignemo glavni cilj poslovanja, a to je naravno zadovoljan korisnik. Želimo da našim korisnicima obezbedimo poverenje, koje je vrlo bitno prilikom izbora poslovnog partnera, pogotovo za vrste usluga koje mi nudimo. Iz prakse svi znamo koliko su veliki problemi kod uvođenja novog informacionog sistema, a još veći su kad izaberete lošu varijantu.
Vrednosti na kojima gradimo naše poslovanje su:


  • Kvalitetna usluga
  • Efikasnost
  • Poverenje
  • Sigurnost
  • Ljubaznost
  • Zadovoljan korisnik
Na našem tržištu postoji mnogo firmi koje se bave softverskim ili računovodstvenim uslugama, ali daleko je manji broj onih koji pružaju istovremeno obe usluge. Kroz praksu gde smo i sami korisnici našeg programa, mnogo bolje vidimo i razumemo potrebe i zahteve naših korisnika nego "klasične" softverske firme. Rezultat svega ovoga je sigurno mnogo bolje projektovan, programiran i prilagođen program krajnjim korisnicima, u svim njegovim segmentima, a sve to zajedno čini da rad naših korisnika bude što efikasniji. Ukoliko želite da pogledate i testirate naš knjigovodstveni program, možete to ODMAH učiniti bez ikakvih registracija, instalacija i sl. dovoljno je da pogledate uputstvo u DEMO PROGRAMA na osnovnom izboru sajta.

Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Komentar / Oceni

RATE
Ovo preduzeće još uvek nema komentara, pošaljite svoju ocenu i pomozite drugima!

RATE

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Telefon:
021 4722 624 021 4722 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon:
RATE