Adresa: Partizanskih baza 11
21000, Novi Sad
Mobilni telefon:
065 8489 065 065 8489 ... - Kliknite za broj
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://www.grosgros.rs/

Radno vreme

:
ponedeljak-petak: 08-17h
subota: 08-14h
Aktivnosti: Poslovne usluge
Ključne reči: stecajni upravnik - biro za procene - poslovni konsalting - procene vrednosti - poslovni konsalting novi sad - biro za procene novi sad - procena vrednosti preduzeća - finansijski i poreski konsalting - konsalting u poslovanju i posredovanje - izrada planova reorganizacije i UPPR-a - ekonomsko-finansijsko restrukturiranje preduzeća - asset i property menadžment - biznis planovi i studije izvodljivosti
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O nama

Gros&Gros Inc. Novi Sad je proceniteljska i konsultantska kuća koja okuplja stručan tim, sačinjen od iskusnih licenciranih procenitelja nepokretnosti i sudskih veštaka iz različitih oblasti, kao i stečajne upravnike sa veoma bogatim iskustvom. U mogućnosti smo da pružimo širok spektar konsalting usluga investitorima ili drugim klijentima, koje se odnose na upravljanje kapitalom, nepokretnom i pokretnom imovinom, poreskim konsaltingom, posredničkim poslovima, kao i knjigovodstvenim uslugama preko eksternog saradnika.

Kompanija Gros&Gros Inc. Novi Sad je osnovana 2014. godine, kada je registrovano prvenstveno kao preduzetnička radnja za obavljanje poslova stečajnog upravnika, pod punim nazivom Relja Gros PR Stečajni upravnik i usluge konsaltinga Gros&Gros RG Novi Sad, obzirom da je nekoliko meseci pre toga, vlasnik Relja Gros stekao licencu stečajnog upravnika, kako bi mogao samostalno da obavlja navedene poslove, i to na teritoriji Novog Sada, odnosno nadležnosti Privrednog suda u Novom Sadu. Međutim, do tog momenta, on je duži niz godina obavljao poslove saradnika stečajnog upravnika u „Agenciji Gros“ Subotica, gde je prevashodno cilj bio nastavak porodične tradicije stečajnih upravnika, gde bi nakon sticanja uslova za polaganje za licencu stečajnog upravnika, počeo u Novom Sadu da radi ove poslove. Paralelno sa tim, Relja Gros je obavljao i poslove saradnika sudskog veštaka za ekonomsku oblast pri Osnovnom i Višem sudu u Subotici, kao i procene vrednosti pokretne i nepokretne imovine za proceniteljsku kuću iz Novog Sada.
Nakon toga, a naročito nakon početka primene novog Zakona o proceniteljima vrednosti nepokretnosti u R. Srbiji, te uvođenja licenci u ovu oblast, Relja Gros stiče licencu za procenu vrednosti nepokretnosti, gde dolazi i do širenja poslova i okupljanja šireg tima sudskih veštaka sa bogatim iskustvom. Tada Gros&Gros RG Novi Sad menja naziv u Relja Gros PR Biro za procene, poslovni konsalting i stečajni upravnik Gros&Gros Inc. Novi Sad, kako se i danas zove.

Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Mobilni telefon:
065 8489 065 065 8489 ... - Kliknite za broj
Telefon: